Bankoh is Back

Koortsachtige drukte bij Bankoh deze dagen voor de heropening van het restaurant op maandag 1 juni. We spreken de eigenaren Thijs en Frank. Ze zijn achter de laptop de RIVM regels en de uitleg ervan door Horeca Nederland nog eens extra aan het spellen en lopen voortdurend op en neer door het restaurant met de rolmaat in de aanslag.

Frank: ‘Aan de eis van maximaal 30 gasten binnen is gemakkelijk te voldoen, het restaurant kan een veelvoud ervan aan. Dus worden de tafeltjes op 2,5 m in plaats van 1,5 m geplaatst, dan heeft iedereen meer dan genoeg bewegingsruimte. Voor het buitenterras geldt geen maximum van 30 gasten en wordt de afstand van 1,5 m aangehouden. Bij de gemeente is een verzoek ingediend voor tijdelijke uitbreiding van het terras om op die wijze iets van de opgelopen schade te kunnen inlopen. De hoop is dat er goedkeuring komt voor een extra terras op de lage kade aan de haven. Met een buitenbar zou dat een geweldig sfeervolle locatie zijn.’

De heren zijn enthousiast en kunnen haast niet wachten tot de heropening. Bankoh is Back!

Mocht u binnenkort willen gaan eten bij Bankoh, treuzel dan niet te lang met reserveren, ze stromen intussen binnen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Dagelijks open vanaf 12.00 uur voor lunch
  • Er wordt gewerkt in twee shifts van 17.00-20.00 uur  en van 20.15 uur tot sluitingstijd
  • Afhalen is mogelijk . Ook van maaltijden van het andere restaurant, dus van Berlin bij Bankoh en van Bankoh bij Berlin
  • Op de Handelskade wordt ook aan huis bezorgd
  • Reserveren is verplicht

Dit zal binnenkort gelukkig een historisch plaatje worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 15 =