Even voorstellen: Blommers Bar

Berend (links op de foto) en Robert (rechts) Blommers zijn de eigenaren van Blommers Coffee. Sinds enige tijd hebben zij naast de vestiging in het Honig complex een tweede vestiging op de Handelskade. Deze keer in de serie Even voorstellen.

Berend:
“Blommers bar is de espressobar van koffiebranderij Blommers. De bar is het proeflokaal om mensen kennis te laten maken met de koffie die wij branden. Het is een plek waar wij experimenteren met nieuwe koffie en verschillende zetmethoden.
Niet alleen de kwaliteit van koffie vinden wij belangrijk, wij proberen alle producten zo puur mogelijk te serveren. De wijn neemt een prominente plaats in. Wij verrassen graag met natuurwijnen. De wijnboeren werken schoon en op een natuurlijke wijze, waardoor het niet nodig is om sulfieten en andere additieven toe te voegen. De wijn behoudt daardoor zijn natuurlijke smaak. Dit sluit perfect aan bij de visie van Blommers en hoe wij de koffie inkopen, branden en uiteindelijk serveren in de bar.”

Dit vraagt om een bezoekje, nietwaar? Op de foto ziet u in het midden de vaste medewerker Bart van Lent, hij is u graag van dienst.