Even voorstellen: Skinlounge, Mayke van Erven

Schoonheidssalon Skinlounge aan de Dokstraat  was een van de eerste bedrijven die opende in de Handelskade. Hoogste tijd voor Even voorstellen dus.

Mayke van Erven is de eigenaresse van de salon. Geboren en getogen in Nijmegen en woonachtig in de benedenstad. Ze is al zo’n 15 jaar actief in als zelfstandig schoonheidsspecialiste en vond het na diverse vestigingslocaties in de binnenstad hoog tijd voor een eigen pand op een trendy locatie. Geheel in eigen beheer en met hulp van familie en vrienden creëerde ze het prachtige interieur van de salon.

Mayke: “Ik heb me toegelegd op het gezicht, gericht op huidverbetering en -verjonging. Ik gebruik daarbij professionele producten van de merken Absolution en sinds kort pHformula. Huidtherapie, zoals het verwijderen van vaatjes, definitief ontharen met een laser en dergelijke doe ik niet. Ik ben echter in gesprek met een huidtherapeute over samenwerking, de kans is groot dat vanaf volgend jaar deze behandelingen hier ook mogelijk worden, wellicht in de naast gelegen commerciële ruimte die ik nu nog verhuur aan een woningstyliste.”

Mayke vindt de binding met de klant heel belangrijk, zonder een persoonlijke klik is een prettige behandeling niet mogelijk. Je ligt toch gauw een uur of langer in haar stoel. En dat lukt haar prima, vrijwel alle klanten worden na een eerste behandeling vaste klant. Reclame is ook nauwelijks nodig, de meeste nieuwe klanten komen na aanbeveling. De bewoners van de Handelskade weten haar inmiddels in groten getale te vinden. Dat leidt inmiddels wel tot een luxeprobleem: de agenda loopt vol. Maar geen nood, mocht u van haar diensten gebruik willen maken, ze zoekt een plekje voor u. Als is het niet altijd op stel en sprong.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 12 =