Restaurant Loetje onder Hezelpoort II

Alweer een mooie invulling van een commerciële ruimte op de Handelskade: Restaurant Loetje met meer dan tien vestigingen verspreid over het land maakte begin maart bekend een vestiging te openen onder gebouw De Hezelpoort. Ze afficheren zichzelf met De Lekkerste Biefstuk van Nederland, maar bieden natuurlijk een volledige kaart.

Hier vindt u meer informatie.

Dit zegt Loetje over zichzelf:

Zo’n 40 jaar geleden was Café Loetje een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, waar ook wel een uitsmijter, een bal gehakt of een portie kaas genuttigd kon worden. Toen bleek dat er steeds meer en meer behoefte was aan een ‘echt’ avondmaal, werd de ossenhaasbiefstuk geïntroduceerd.

De slagersachtergrond van Loetje kwam goed van pas. De biefstuk werd een groot succes. De biljarttafels maakten plaats voor gewone tafels en het ‘nieuwe’ eetcafé zat iedere dag vol met liefhebbers van dat heerlijke stukje vlees: ‘de biefstuk van Loetje’.

Inmiddels maken steeds meer mensen in de wereld kennis met de lekkerste biefstuk. Naast Café Loetje zijn er diverse andere Loetje restaurants in Nederland gevestigd. Loetje blijkt een groot aantal (inter)nationale fans te hebben en daar zijn we enorm trots op en blij mee!