Zwerfafval Kaaisjouwerskade

De laatste dagen is het gezellig druk op de lage deel van de Kaaisjouwerskade. Stelletjes en vrienden genieten er van de namiddag zon, onder het genot van een drankje. De gemeente heeft er stijlvolle banken geplaatst, maar helaas blijkbaar niet gedacht aan afvalbakken. Op het hoge gedeelte staan wel een paar afvalbakken, maar die zijn snel vol en worden traag geleegd. Er zijn nu voor nood hier en daar extra afvalzakken opgehangen.

De Werkgroep Inrichting Openbare Ruimte Handelskade heeft regelmatig overleg met de gemeente en zal dit probleem aankaarten. De DAR is gevraagd om wat vaker langs te komen voor het legen van de afvalbakken. Helpt u in de tussentijd een beetje mee om het zwerfafval te vermijden?

Eén gedachte over “Zwerfafval Kaaisjouwerskade

  • 22/04/2020 om 09:32
    Permalink

    Er is helaas een type medemens dat lege verpakkingen daar laat vallen waar ze staan … ondanks prullenbakken. En dat zijn niet alleen jongeren. Zag laatst n keurig (uitziend) middelbaar stel met fietsen en fietstassen hier op een bank pauzeren met n blikje. Even later waren ze weg. De lege blikjes niet, die lagen op de grond.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =